Tjänster

 

Jag erbjuder er: Inridning, tillridning, förberedelser och visning på årgångs-championaten, vidareutbildning och tävling av ponnisar. (i avd B om ponnisarna är under 7år annars åker jag regelbundet på pay and ride). 

 

                                                                                       

När hästarna kommer till mig får de en allsidig träning både på banan och genom uteritt. Det anser jag är viktigt för en glad och hållbar ponny.

Jag är väldigt nog med att ha en plan för varje individ och vill gärna utforma den tillsammans med dig som ägare, så att vi strävar efter samma mål under vistelsen hos mig. Du får kontinuerlig information om hur det går och vilka framsteg din ponnyn gör.

Hästarna går ute varje dag i stora fina hagar så mycket det bara går. De fodras 4 gånger om dagen och blir motionerade 5-6 dagar i veckan.

 Inridning                                                                                        /img_2658.jpg

Inridnings tiden varierar beroende på varje individ. Vissa ponnisar/hästar behöver mer tid, andra mindre. Jag tycker det är väldigt viktigt att ponnyn/hästen känner sig trygg minsta osäkerhet så backar jag ett steg tills allt fallit på plats igen. Trygghet är något den ska ha med sig genom hela livet. Alla individer är olika.(minimum 8veckor)

Pris: Ponny 150kr/dygn, Häst 185kr/dygn

Tillridning & Vidarutbildning

En ponny kan ha mycket egen vilja och ibland är den kanske starkare än mattes. Då kan det behövas en tid med fasta regler och konsekvent handlande.
Oavsett om ni vill ta upp ponnyn i klasserna eller om den bara ska vidarutveckla ponnyn så skräddarsyr vi en lösning som passar er.
Finns även möjligheter till tävling av ponnyryttare.

Hästarna arbetas 5-6 dagar i veckan beroende på utbildningsnivå och ålder.

Pris: ponny 150kr/dygn, häst 185kr/dygn                                                                                                        /img_5090.jpg

Försäljning

Jag kan hjälpa till att sälja er ponny. Jag rider den innan, lägger ut annons och visar den för potentiella kunder

10% i provision på försäljning summan plus moms

Pris: ponny 150kr/dygn, stor häst 185kr/dygn om hästen står hos mig annars är det pris enligt överrenskommelse.  

Semester

Ska ni åka bort på semester men inte vill att hästen ska vila helt? Jag tar emot den eller i vissa fall kommer jag ut och motionerar den där ni bor medan ni är borta.

Pris: enligt överenskommelse

 

I priserna ingår Utbildning, Hösilage, strö, viss sorts kraftfoder. (Hästarna går ute dygnet runt under sommarmånaderna juni-aug om vi inte kommer överens om något annat men fodras som vanligt ändå)

Vill du ha eget kraft foder, mineraler mm så går detta också bra (till självkostnads pris)

Eventuella veterinär, hovslagare, tävlings/specialtränings kostnader tillkommer.

 

Jag kan komma ut och rida din häst hemma hos dig eller om det är enstaka tillfälle du behöver hjälp.
Pris: 250kr/gång/häst plus milersättning 25kr/milen. 

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)